Veselý udolal v pěti setech Karloviče, Berdych znovu nezaváhal. Rosol dohrál

3. 9. 2015, 23:50
Aktuality 181
US OPEN - Jiří Veselý na US Open udolal v pětisetovém duelu Chorvata Iva Karloviče, kterého nezachránilo ani 43 es, a podruhé v kariéře postoupil do 3. kola grandslamového turnaje. O premiérové osmifinále si zahraje s dalším dlouhánem s dělovým servisem domácím Johnem Isnerem. Mezi 32 nejlepšími je podle očekávání i Tomáš Berdych. Neuspěl pouze Lukáš Rosol.
Jiří Veselý

Jiří Veselý v prvním kole porazil Itala Lorenziho a připsal si premiérovou výhru na US Open. Dnes už favoritem nebyl, ale i na jednadvacátého nasazeného Iva Karloviče si věřil. Doufal, že na zkušeného Chorvata vyzraje díky trpělivé hře.

A měl pravdu, i když vítězství se nerodilo vůbec snadno. První set urval v tie-breaku, ale dlouho se mu nedařilo proměňovat brejkboly. Využil až osmou příležitost na začátku čtvrtého setu ve chvíli, kdy už prohrával 1-2 na sety. Nicméně pro dvaadvacetiletého Čecha to bylo pozitivní povzbuzení, v posledních dvou sadách nečelil jedinému brejkbolu a nakonec nad o 14 let starším Chorvatem zvítězil po třech a půl hodinách boje 7-6 3-6 3-6 6-2 7-6.



"Cítím velkou úlevu. Takový zápas není snadné zvládnout. Žádné výměny, žádný rytmus, často jenom přecházíte ze strany na stranu, ale věděl jsem, že se musím soustředit, a vyšlo to," jásal Veselý, který v zápase zaznamenal 18 es, Karlovič dokonce 43. Oba tenisté spáchaly po devíti dvojchybách. "S ním nevíte, jestli dostanete dvacet nebo padesát es. To je nepříjemné, ale počítal jsem s nějakou takovou porcí," dodal rodák z Příbrami.

Do 3. kola grandslamového turnaje se Veselý dostal podruhé v kariéře, když loni ve Wimbledonu ho dál nepustil Australan Nick Kyrgios. O premiérové osmifinále se utká s dalším více než dvoumetrovým soupeřem, jehož hra je založena na skvělém servisu, Johnem Isnerem. S o osm let starším Američanem se střetne poprvé. 

Tomáš Berdych zvládl bez ztráty setu i své druhé vystoupení na letošním US Open. Ve 2. kole si poradil 7-6 6-1 6-3 s o pět let starším Rakušanem Jürgenem Melzerem, s nímž vyhrál pátý ze sedmi vzájemných duelů. Zápas v New Yorku měl téměř totožný průběh jako letos na Australian Open - devětadvacetiletý Čech vyhrál v tie-breaku vyrovnaný první set a ve zbytku duelu dominoval.

"Bylo to dobrý utkání od začátku do konce. Odvrátil jsem v prvním setu pár brejkbolů a pak jsem měl zápas pod kontrolou," řekl Berdych, jenž nečelil jedinému brejkbolu.



Semifinalista z roku 2012 Berdych, který obhajuje loňské čtvrtfinále, zatím dává ve Flushing Meadows zapomenout na nepovedené přípravné turnaje a potvrzuje, že formu časoval do New Yorku. Dalším soupeřem světové šestky bude jednatřicátý nasazený Guillermo García-López. Se Španělem prohrává ve vzájemné bilanci 2-3.

Naopak Lukáš Rosol jako jediný z šesti českých tenistů ve čtvrtečních dvouhrách neuspěl. Nedokázal navázat na svou premiérovou výhru na US Open, když ve druhém kole prohrál 6-7 2-6 2-6 s Philippem Kohlschreiberem. Třicetiletý Čech podlehl o rok staršímu Němci počtvrté v pátém vzájemném duelu a přišel tak o souboj s Rogerem Federerem.


Štěpánek se dal do kupy, v deblu s Haasem postupuje
Radek Štěpánek na US Open dokázal uvolnit zatuhlé krční svaly, kvůli kterým v pondělí nedohrál zápas 1. kola ve dvouhře, a dnes úspěšně vstoupil do soutěže deblistů. Šestatřicetiletý Čech s ještě o rok starším Němcem Tommym Haasem zdolali 6-2 3-6 6-3 třináctý nasazený uruguaysko-španělský pár Pablo Cuevas a David Marrero a postoupili do 2. kola.

• US OPEN 2015 •
USA / New York, tv. povrch, 19.852.700 dolarů
čtvrteční výsledky českých tenistů (03. 09. 2015)
• Dvouhra - 2. kolo •
Berdych (6-ČR) - Melzer (Rak.) 7-6(2) 6-1 6-3
Veselý (ČR) - Karlovič (21-Chorv.) 7-6(3) 3-6 3-6 6-2 7-6(4)
Kohlschreiber (29-Něm.) - Rosol (ČR) 7-6(4) 6-2 6-2
• Čtyřhra - 1. kolo •
Haas/Štěpánek (Něm./ČR) - Cuevas/Marrero (13-Urug./Šp.) 6-2 3-6 6-3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

181
Přidat komentář
tommr
průběžnej singlovej žebříček ATP k dnešnímu dni tj. po kompletně odehraném druhém kole na USO ...
Všem hráčům už byly odečteny body za lonské USO ...
Hvězdička * znamená, že hráč postoupil na USO do třetího kola ...
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Tomáše Berdycha ...

1. Djokovic 14235 (+9275) *
2. Murray 8570 (+3610) *
3. Federer 8435 (+3475) *
4. Wawrinka 5440 (+480) *
5. Nishikori 5015 (+55)
-----------------------------------
6. Berdych 4960 *
-----------------------------------
7. Nadal 3770 (-1190) *
8. Ferrer 3695 (-1265) *
9. Raonic 2790 (-2170) *
10. Simon 2560 (-2400)
11. Gasquet 2240 (-2720) *
12. Isner 2235 (-2725) *
13. Anderson 2160 (-2800) *
14. Goffin 2130 (-2830) *
15. Lopez,F. 1665 (-3295) *
16. Cilic 1640 (-3320) *
17. Karlovic 1620 (-3340)
18. Dimitrov 1600 (-3360)
19. Tsonga 1585 (-3375) *
20. Thiem 1555 (-3405) *
21. Troicki 1511 (-3449) *
...
Reagovat
tommr
Tomáš Berdych zůstává i nadále na 6.místě ...
Jeho ztráta na Nishikoriho je ale jen minimální a pokud postoupí do čtvrtýho kola posune se na 5.místo ...
Jeho náskok na hráče od sedmýho místa níž se sice nepatrně zmenšil, ale nebezpečí mu hrozí jen od Nadala a Ferrera a to ještě jen teoreticky - předstihnout ho můžou jen v případě zisku titulu ...

Z ostatních hráčů stojí za zmínku hlavně opětovnej návrat Murrayho na druhý místo před Federera.
Cilic vypad z první desítky a nevrátí se tam pokud nedojde aspon do finále.
Karlovic se i přes porážku s Jirkou Veselým prodral do první dvacítky ...
Reagovat
a.magerova
"stojí za zmínku hlavně opětovnej návrat Murrayho na druhý místo před Federera"

No.... jako jooo, ale ta noční hra.... takhle hraje průběžně druhý hráč?! By se měl kouknout na hru průběžně třetího hráče :-P
Reagovat
babolat.cz
počkej až budou hrát spolu, jestli stařec vydrží 5seťák
Reagovat
a.magerova
Zamysleme se na tím co maj kluci v nohách:

Andy: nar. 1987 - odehráno 841 zápasů
Roger: nar. 1981 - odehráno 1330 zápasů

Čili - o 6 let a 489 zápasů víc.... u mě by byl omluven ;-)
Reagovat
Pe3k
Přesně jak píše Magerka. Za tu předvedenou hru si Andy druhé místo nezaslouží. To Roger by si zasloužil místo první (number one forever), snad mu to vydrží až do konce turnaje :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže na základě konkrétního zápasu je hloupé porovnávat, co by si kdo zasloužil..byly zápasy, za které by si Roger nezasloužil ani světovou desítku :))) spíš se na to podívejme z druhé strany...Murray si za tu suverénní otočku zaslouží 2. místo :D
Reagovat
Pe3k
Které zápasy Federera máš namysli? Z této sezony.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo píše o této sezoně? Nic takového jsem nenapsal, tak mi nepodsouvej svou omezenost na tuto sezonu :))
Reagovat
spaniel
No a u Murrayho by se jich naslo jeste vic, takze logika jak krava.
Reagovat
smazaný uživatel
Však ano, to nepopírám, že u každého jsou takové zápasy. Proto je to nelogické už od započetí tohoto topicu. Logičtější je přijmout fakt, že každý má někdy máslo na hlavě a koukat spíš na to, proč na tom jakém místě v žebříčku je, než proč by tam být neměl. :)))
Reagovat
Pe3k
Když tady píšeš o logice, celé toto vlákno, je o současných výsledcích, potažmo o této sezoně, takže být tebou, ty logiku, nepíšu takové bláboly a pak se oháním logikou...
Reagovat
smazaný uživatel
Koukám, Petříku, že jsi pořád stejně fanatický cocot. :)) Ale když už přijmu tady tuhle tvou reakci, tak za prohry se Seppim, Kyrgiosem a Monfilsem si jistě Fedex zaslouží number one forever, šoumene. :))) Nechci se tu handrkovat o takovém nesmyslu, ale když už jsi odskočil totálně od reakce magerky a přidal tu svůj antilogicky popichovačný příspěvek, který nešel vůbec ruku v ruce s posláním jejího, tak nemůžu jinak. :))
Reagovat
Pe3k
Když docházejí argumenty, uchyluješ se k vulgarismům? Tak to jsi zde na pravém místě, najdeš si tady spoustu přátel...Seppi hrál životní zápas, pust si highlights, s Kyrgiosem to byl velmi vyrovnaný zápas a Gael na něj poslední dobou umí zahrát velmi dobře. Ani za jeden zápas se Roger nemusí stydět.
Reagovat
smazaný uživatel
Snad už alespoň netrpíš noční inkontinencí zapříčiněnou Rafa komplexy. :)))
Reagovat
Pe3k
A čím trpíš ty, že sleduješ někoho kdo trpí noční inkontinencí zapříčiněnou Rafa komplexy? To asi není úplně normální, že?
Reagovat
smazaný uživatel
:DDD Nic jiného jsem ani nečekal, Petříku. :))) Proto se nemá smysl s tebou pouštět do debaty. Roger, když prohraje z pohledu výrazného favorita se stydět nemusí ale ostatní ano. :)) Andy si nezaslouží druhé místo v žebříčku, protože prohrál první dva sety s Mannarinem a jakým způsobem to otočil už je vedlejší, protože takhle by to otočil každý hráč od 3. místa rankingu. :))) Prostě když je Fedex tak dobrý a Murray si to nezaslouží, tak by měl být druhý on a ne Murray, ne? A to o parník dle tvého uvažování. :))
Reagovat
Pe3k
14 smajlíků v jednom odstavci nenapíše ani puberťačka pod zákonem, ty budeš asi tak trošku pomalejší, že? Je mi úplně jedno jestli bude Roger druhý nebo třetí, nebo jestli to bude Murray. Objektivní fanoušek vidí, jak hraje Federer a jak hraje Murray a proto tady ty debaty o tom, kdo si co zaslouží. Navíc Roger ho porazil ve všech letošních zápasech.

Btw. už tě nechci dál zesměšňovat jen ti chci připomenou další fakt, Roger je druhý v aktuálním žebříčku, nikoliv Murray. Pokud si jej neumíš vyhledat, milerád ti pomohu :)
Reagovat
smazaný uživatel
Čím víc smajlíků, tím víc jsi pro smích, kemko. :)) "...a proto tady ty debaty o tom, kdo si co zaslouží.." :DD Jenže ty jsi začal ty. To je fakt síla. :)) Vytáhni hlavu ze zadku. Ten tvůj žebříček je ale starý, Petříku, takže jsi za mentála opět leda tak ty. K aktuálnímu dni je totiž Fedex opět třetí, pech co? :)) A co se týče těch tvých proher...Rafa si namazal na chleba Fedexe tolikrát na GS, a přesto je Fedex pořád GOAT dle mnohých a taky mnohdy tobě podobných, takže tak k tomu tvému obrovskému objevu, který mě měl asi vyvést z míry. :D
Reagovat
a.magerova
Aktuálně je Roger 3. protože "vyběhl s handicapem" čili větším úpisem bodů za loňsko, nemá smysl tady vytahovat urážky na jeho adresu, když jsou na tom na letošním USO s Andym stejně čili oba ve 3. kole !!!
Reagovat
a.magerova
Takže podle logiky by momentálně nejhorším hráčem měl být Čilič, protože před USO byl 9. a teď průběžně je 16., no a co, že je taky ve třetím kole.... fakt pech !!! :-P
Reagovat
Pe3k
No mě to bylo sice hned jasné, že jsi klasický hater Federera, ale jsem rád, že jsi to tady sám upřesnil...ˇJsem zvědavý co budeš psát, až Roger v semíčku vypráská Můru.
Reagovat
smazaný uživatel
Už dávno nejsem klasický hater Fedexe, z těch žabomyších válek na TP jsem vyrostl. :) Donutíš mě k lehké nostalgii a náznakům vrácení se do té doby jen ty. Protože přesně vím, o co ti jde a přes to se těžce přenáší. Nicméně jsem začal rozumně, až ty jsi to vygradoval zbytečně. A s nadsázkou řečeno..pokud dáš facku, musíš počítat i s tím, že se ti vrátí..to ty sis začal měřit ramena a vytahovat vzájemné bilance. :))
Reagovat
smazaný uživatel
To já nevím, čím trpím, ale ty určitě budeš mít pro mě připraveno pár poruch, tak se neptej. :)) Někdy člověk bohužel není rád, že některé věci se nemění..
Reagovat
a.magerova
No asi tak... Roger je průběžně na 3. místě proto, že loni došel o kolo dál než Andy a proto se mu teď upsalo víc bodů a proto víc klesl čili byl potrestán za loňské lepší výsledky na USO proti Andymu.... celkově ale dost nesmyslná hádka navíc, chtěla jsem si jen rýpnout do Andyho, jeho kvality a otočku zápasu uznávám ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Však proti tobě nic. :) Už výše jsem psal, že smysl tvého příspěvku byl zcela jiný a pochopil jsem ho. :) Já pochopitelně vím, jak vypadal žebříček v pondělí a kolik Fedex obhajuje. Co je ale psáno, to je dáno. Stejně jako s debatou s Petříkem. Co je psáno, to je dáno. Nemá smysl se zaobírat tím, jestli a co si kdo zaslouží. Vzal to z opačné stránky a tuším, jaký byl jeho cíl a co je jeho posláním celé roky tady v diskuzích pod články. Nechtěl jsem vůbec vytahovat prohry Fedexe a měřit si ramena, porovnávat je s prohrami Andyho, protože mi to přijde malicherné. Jenže on si nedal říct. :))
Reagovat
smazaný uživatel
Petríček má chudáčisko tú vlastnosť, že len prehlbuje debaty, kde sa v plnej nahote ukazuje jeho malosť, vychádza z nich ako hlupák, no paradoxne so subjektívnym a pre ostatných nepochopiteľným pocitom vítazstva..Zároveň je to nesmierný požierač enegie a preto odporúčam nediskutovať a už vobec to neskúšať racionálne..
Reagovat
smazaný uživatel
Já ho znám z dob dávných, kdy Bohové zmítali lidstvo útrapami. :D Tehdy nezapomenutelné fights jeho s Barneym. Jsem rád, že má někdo na něj podobný pohled jako já, tedy že skrz něj vidí jako přes sklo. :))
Reagovat
Kozoroh
Lidi, vždyť to je průběžný žebříček, který má jen informační hodnotu. Murray má TEĎ lepší výchozí pozici pro obsazení 2. příčky po US Open než Federer.
Reagovat
a.magerova
Jj chápu..... prostě čím horší loni, tím lépe letos..... úplně nejlepší strategie by byla, vždy další rok postoupit jen o jedno kolo a po letech po zisku GS ukončit kariéru :-)))))))
Reagovat
mahycek
Tak se musím omluvit. Jsem včera slavil, ale ne na sázení. Měl jsem, 1.28 na Česka, 3.80 na neprohru Islandu, 1.20 na výhru Strýcové, 3.90 na neprohru Lotyšů a 12 na Mandarina s Murrayem 2-3 na sety. Asi 273.160 kurz, ale já jsem se ustřelil, neměl jsem za 500, ale za 50kč, takže nějakejch 13,5 tisíc. Takže v klidu, ale i tak to potěší. Zdraví MAHYČEK.
Reagovat
Roger_Federer
Odkaz na tiket?
Reagovat
spaniel
:D
Reagovat
Roger_Federer
To jak ta pohadka, jak ten malej snedl ty tikety...
Reagovat
smazaný uživatel
Hahaha ;-) on jej pouze zmuchlal...no cpal si jej i do pusy,ale zakrocila jsem :-p

Predevcirem jsem si taky vsadila, ale Pavlyuchenka mi to cele zkazila. 8 zapasu :-( Koza jedna.

Sice vyhra jen 500 za 50, ale ja se vzdy tak rozjizdim :-D :-p
Reagovat
Denis92
Reagovat
smazaný uživatel
"Bylo to dobrý utkání od začátku do konce. Odvrátil jsem v prvním setu pár brejkbolů a pak jsem měl zápas pod kontrolou," řekl Berdych, jenž nečelil jedinému brejkbolu.???
Reagovat
vrabejka
Koukal jsem jen na livesport ale prvním odvracel minimálně 3
Reagovat
tommr
v prvním setu si Tomáš koledoval a musel odvracet celkem 3 brejkboly, který byly zároveň i setboly ...
Reagovat
vrabejka
Začínájí se rojit spekulace o možné změne že by muži hráli jen na 2 vítězné jako ženy. Na letošním USO je přece jen těch zraněních dost. Otázka je jestli třeba pulka zraněných nebyla už indisponovanych před USO a přijeli si jen pro startovne. Byla by škoda přijit o tu lepší část v mužských zápasech. Byl bych pro nějake testy před Grandslamy a když by ukazali že tenisti nemužou odehrat zápasy, tak by tam prostě nejeli at by bylo startovné vysoke jakkoliv.
Reagovat
smazaný uživatel
To nikdy neprejde...To skor gemy bez zhôd, no nemyslím, ze je podobná drastická zmena reálna..
Reagovat
Tornes
Já doufám, že ne...
Reagovat
darek.vrana
Já jsem hodně konzervativní, vůbec se mi nelíbí změny v deblu apod., ale na dva vítězné si to dovedu představit. Dneska to jsou fakt maratóny a sledovat jeden zápas celý je fakt na celý večer, ani by mi to nevadilo.
Reagovat
spaniel
K nám na Moravu s takovými nápady nejezdi, dostal bys židlou po hlavě.
Reagovat
darek.vrana
:-)
Reagovat
darek.vrana
Ahoj Ludvo...
Reagovat
spaniel
;)
Reagovat
Kozoroh
Gemy bez shod je zmrzačení tenisu. Debly kvůli chybějícím shodám a STB v 3. setu hodně trpí.
Reagovat
tommr
já bych to uvítal. Pětisetový zápasy jen zdržujou program a obvykle v nich nevyhrává lepší tenista, ale hráč s větší výdrží ...
Reagovat
smazaný uživatel
Že jo, třeba včera Murray...
Reagovat
Kozoroh
A nepatří snad velká výdrž k výbavě velkého hráče?
Reagovat
spaniel
Jenze tommr nema dostatecnou vydrz. Uz chce aktualiuovat zebricek a oni ne a ne dohrat.
Reagovat
smazaný uživatel
Libi se mi, ze se opet vratil k agresivni hre, co hral na AO. Snad v tom bude pokracovat
Reagovat
pockerface
Konečně Jirka prolomil to prokletí na GS a jde dál. Po letošní sezóně kdy byl jak na houpačce je to dobrý výsledek. Uvidíme jak to bude Izzym, toho, ale budou hnát diváci. Ale každé kolo na GS pro Jirku dobré. Vlastně Jirka jako jeden z mála mladíků postoupil do 3.kola.
Reagovat
pauloX
Krčmovy chlapec Ward je uz vonku tak by mal mat volnu cestu
Reagovat
mikimaus321
PetraCetkovská to dokázala neuvěřitelné hrála výborně to bylo na mrtvici
Reagovat
smazaný uživatel
Zaplaťpánbůh za TB v 5.setu, i když tu na něj všichni nadávají...nevím jak by to jinak Jirka vyhrál proti téměř nebrejknutelnému Ivošovi, když by musel navíc pořád dotahovat. Nebo by to nějak urval třeba 17:15 a pro další kolo by byl kaput...TB mi přijde ideální pro takovéhle zápasy...
Reagovat
smazaný uživatel
Sice byl skoro nebrejknutelný, ale ve čtvrtém setu na něj Veselka uhrál dva breaky.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrou, lidičky, a hezké tenisové sny :)) zvlášť díky Vlkovi za fajn společnost ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Och, veľká škoda..Lleyton sa mohol lúčiť ako šampión, ako skutočný víťaz..Jeden z najcharizmatickejších tenistov vobec..Clovek nemože uveriť, že po vsetkých tých bájnych 5 seťákoch s ním zažije už iba jeden GS...

Lleyton, tak snáď v januári konečne vyhráš tú Austráliu!!..
Reagovat
Davor1
Tak, nakoniec si to ešte prečkal? Niekedy pred vyše dvoma hodinami som tu písal, za stavu 2-0 pre Tomiča, že Hewitt sa možno nadychuje k poslednému päťseťáku, jeho obľúbenej disciplíne, a nakoniec to presne tak dopadlo, Tomič už vyzeral byť zlomený, ale Lleyton akoby sa zľakol výhry... Neskutočný zápas, na tento určite nezabudnem...
Reagovat
smazaný uživatel
Vstal som, ze si pozriem zaverečný TB, avsak videl som posledné tri lopty..:/
Reagovat
smazaný uživatel
tak to je krute, mohla byt otocka, mel na svem servu 2MB....sila.
jinak uzasna bitva.
Reagovat
Davor1
Tie MP mal na Kobrovom servise...
Reagovat
smazaný uživatel
jo oprava!!! dik:)
Reagovat
smazaný uživatel
tak to nevyšlo, škoda :( bylo jasné, koho chtějí diváci vidět dále, ten "vítězný" výraz kobry a ještě jak odhodil raketu :P další velký hráč se (skoro) loučí, ale parádní bitva to byla :)
Reagovat
Davor1
Čo tam predviedli tí dvaja austrálski klauni :D
Vážne ako podľa nejakých notičiek, to by nevymyslel ani najlepší scenárista...

Forehand bude mať veselé ráno, zakričal hop, ale Lleyton ešte nepreskočil :DD
Reagovat
Tornes
To je typický Lleyton posledních let, ty pětiseťáky už nezvládá... Ale do roku 10 měl bilanci skvělých 29:14. Ale to jeho zmrtvýchvstání - to je přesně to, jak si ho budu pamatovat. Never give up.
Reagovat
Davor1
Presne tak :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Lleyton odohral najviac GS 5 seťakóv v open ére..Samozrejme, množstvo úplne zbytočných v 1-3. Kolách, ale to je a vždy bol Lleyton, aj v casoch, kedy bol jednotkou si na týchto zápasoch ulietaval :)
Reagovat
Tornes
Ou je :( Lleyton to na konec nezvládl. Ale opět ukázal, proč ho mám rád - bojovník jako nikdo jiný ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Měla jsem tušit, že Roger dneska prolítne přes Darcise 61 62 61, to jsem fakt mohla jít spát :D já se musim smát, jak si tam s ním Roger hraje, a demonstruje to jak od základní čáry, tak na síti, to jsou samý halfvoleje na returnu a sem tam slam dunk :D soupeř absolutně neví, no aspoň mi to tu okoření australské derby, come on Lleyton :)
Reagovat
smazaný uživatel
ted lleyton musi jen dopodavat:)
Reagovat
smazaný uživatel
nějak se nám to komplikuje, bude rozhodovat TB ;) Fedex mezitím přišel a už zase odchází do sprchy :D :D pro diváky je každá minuta Rogera na kurtu setsakramentsky drahá, jen aby takovou krasojízdu předvedl i proti soupeřům od čtvrtfinále dál, do tý doby totiž nikoho, kdo by ho mohl ohrozit :)
Reagovat
smazaný uživatel
* nevidím nikoho
Reagovat
smazaný uživatel
lleyton to nezvladl...bozeee...to snad pujde do TB...
Reagovat
smazaný uživatel
ježíši, to jsou nervy, Lleyton musí!
Reagovat
smazaný uživatel
Az takhle bude roger nabihat na druhej servis mure, tak se z toho pokaka:))
Reagovat
smazaný uživatel
Brejk a Grandstand sili;D)
Reagovat
smazaný uživatel
Som sa práve zobudil na gauči pred TV..Otvoril som oči, inštinktívne som siahol po mobile s výsledkami, zazriem priebežný stav Lleytona, zakričím na celú izbu C'moon a pomaly sa presúvam do spálne..Dobrú ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Mazec, Kobra uz odvracel 2MB Hewitta na svem servu...
...atmosfera pomalu jak na West Hamu:)
Reagovat
smazaný uživatel
Zas mi padají streamy, helpne někdo? :)
Reagovat
smazaný uživatel
už cajk, ale zlobí to :(
Reagovat
Mayo
Fantázia sledovať na ten tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
Mayko, ktery kurt?:)!
Reagovat
Mayo
Artur Eš na eurosporte (:
Reagovat
smazaný uživatel
:) to se máš, já toho zas viděla, že si budu muset zítra zkouknout highlights :/ Roger by mohl vyučovat, jak se s tím zbytečně nebabrat a svištět zpátky do šatny rychlostí světla :D
Reagovat
Fandina
Darcis hezky mezi nohama, ale bez fiftýnu. Jinak pěkný mač. Roger má super oblečení. Jako vždycky.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, Steve, každýmu se tweener nepovede jako mistrovi řemesla :P :D
Reagovat
smazaný uživatel
naštěstí kousal jen v 1. setu. 2. a 3. už byly v Tomášově režii :) Gratulace k postupu :)
Reagovat
smazaný uživatel
jj gratulace, ja mu veril, ze to da ve trech;)
tezky matche teprve prijdou...
Reagovat
Davor1
Presne rovnaký priebeh, ako na AO, prvý set v TB, ďalšie dva už hladko...
G-L v treťom kole už bude prvá previerka a Gasquet v OF, to môže byť konečná, to bude dobrý zápas...
Reagovat
kada.tom
Tomáš ve 3. kole, nakonec s Melzerem neměl větší obtíže :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Esterka má svítivý nehty :D
Reagovat
smazaný uživatel
V tý šílený barvě, kterou má Tomáš na šortkách :)
Reagovat
Fandina
Super. Melzera dal ve třech setech, super a gratulace veliká. Berďo pojď!!!
Reagovat
Davor1
Radšej s lopatou po hlave, ako fandiť Tomičovi. Ten chlap je fakt neskutočný výmaz...
Reagovat
smazaný uživatel
Roger vyucuje, to je tenisova akrobacie:))
Reagovat
smazaný uživatel
Lleyton bojuje, ta atmoška tam bombová :)) Tomic je mi protivnej s tím svým přístupem, nejhorší dívat se na ten jeho otrávenej ksicht
Reagovat
smazaný uživatel
Stihas dva kurty jo;)?!
Reagovat
smazaný uživatel
Videlas ted tu peknou djokovicovu roznozku w podani Hewitta?:)
Reagovat
smazaný uživatel
no zrovna neviděla, ale snažim se koukat na obojí :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mame paty SET!:)!:)
Reagovat
smazaný uživatel
Pojď, Lleytone, otáčej a vyuč i v pátým to namyšlený klokaní mládě, to je stejně děs ta mladá australská generace, talent by byl enormní, ale v hlavě mají vygumováno :/
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jeste ten Kokki vypada nadejne;)
Reagovat
smazaný uživatel
Kokki mi z nich vychází nejlíp, ale už má taky škraloup :P předtím jsem Gyrosovi docela fandila, ale ten si to pěkně podělal u fanoušků, asi potřeboval dopadnout tvrdě na zem
Reagovat
Roger_Federer
Hraje perfektne, presto je v roly stazisty..
Reagovat
smazaný uživatel
Perfektne :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vidim dobře na tom mizerným streamu? To je bílá s růžovou a já myslela s oranžovou, tak jsem asi slepá :D Každopádně Roger jede jako v prvním zápase, rychlovka jak přes kopírák, vůbec se s tím nemaže, hlavně výborný pohyb :)) Come on!
Reagovat
smazaný uživatel
U klokanu tady bojujeme o paty set..;)
Kobra Bernie uz serviroval na vitezstvi v zapase, ale prepocital se;)
Reagovat
smazaný uživatel
bude pětiseťáček a doufám, že vítězný pro Rustyho :)) ten rachot tam, to je něco jinýho než komorní atmosféra u Rogera :P
Reagovat
Mayo
Roger parádny return :D
Reagovat
darek.vrana
"Oba tenisté spáchaly po devíti dvojchybách". Fuj...
Reagovat
smazaný uživatel
Jsou to tvrďáci :D
Reagovat
Roger_Federer
Vsecko v klidu, Darcis je mega tezky souper.Porazil i Rafu na jeho oblibene trave.
Reagovat
Davor1
Keby hrali trochu skôr tak si pomyslím, že Kobrovi tiež trochu pripieklo na mozog :D Dva a pol setu absolútne suverénny, a potom akoby prešiel pod krídla WTA a pustil 8 z 9 hier dôchodcovi Lleytonovi... Ten jeho totálny mampiči lazy style ma niekedy strašne vytáča, kde by ten chlapec mohol byť...
Reagovat
smazaný uživatel
mrhac;)
Reagovat
Davor1
Presne :-))
Ale od toho brejku zase preradil na vyššiu rýchlosť a začal sa snažiť, je vidieť, že sa mu do piateho nechce...
Reagovat
smazaný uživatel
No nechce, jde servirovat na vyhru v zapase:)
Reagovat
Davor1
Tak ešte nekončíme...
Reagovat
smazaný uživatel
;D)
Tak ty dva vyhozy Kobry byly fakt neskutecne, ten prvni aut, toz to pretapl...od toho tecka...
...ale ten cross, co zahral Hewitt na 30:40, toz extrem, snad to uz vic nejde na kriz;D) pekne...
Reagovat
smazaný uživatel
BREJK;D)))
Reagovat
Davor1
Už som sa chystal spať, dočerta
Reagovat
Fandina
Lukáš hrůza, co se dá dělat. Ale Berďa druhý set paráda. Tak ještě jeden Berďo pojď!!!
Reagovat
EllNino
Jedeem Lleyton :D
Reagovat
Mayo
Výborne ide Roger v bielom, paráda.
Reagovat
smazaný uživatel
Rogere, pojd!
Reagovat
Davor1
Berdych nič moc, nato, koľko tvrdil, že trénoval. Väčšinu servisov uhráva len tak tak, cez zhodu. Ak by mal dnes proti sebe napríklad včerajšieho Kukuškina, tak by mal veľký problém... Melzer naopak prekvapuje, aký bol celý rok jalový, tak dnes nehrá až tak zle :-))
Reagovat
darek.vrana
Ty asi nemáš rád Čechy viď?
Reagovat
Davor1
:DDD

Čechov mám rovnako rád, ako slovákov či poliakov, beriem nás skoro ako jeden národ, v Česku som X krát do roka a mám tam množstvo priateľov.
Akurát niesom typ, ktorý bude slepo obhajovať všetko národné, či už je to dobré, alebo nie je, ako ty...
Reagovat
darek.vrana
Proč jako já? Já akorát vidím, jak se snažíš naše hráče nenápadně snižovat. Veselý dneska uhrál parádní výsledek a ty ho pořád devalvuješ.
Reagovat
EllNino
taky mám takový pocit, přeci jen porazil 21. hráče světa 7:6 ve třetím :) ...
Reagovat
darek.vrana
Dokonce v pátém;-).
Reagovat
EllNino
sakra :DD
Reagovat
smazaný uživatel
No to si nemyslim...podle mne to ma v pazi, kdo je kdo.
Kdyz pise o tenise, pise o tenise a nekouka na levo nebo na pravo...kdyby to nebyl Cech tak si toho ani nevsimate. Davora ctu celkem pravidelne;)
Spis je jen zaujaty proti nekterym hracum bez rozdilu narodnosti;D)))
Ale to jsme kazdy tady;))) Tedy az na svate nicky na TP;)))
Reagovat
EllNino
Já ho čtu neustále a baví mě jeho komenty, ale tady z toho trochu cítím prostě averzi :) ale nemyslím to zle ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Prosim te, kdyz si prectes nektere komenty tomasinha na Rebela, tak si musis myslet, ze cechy nenavidi....snad neeeee.
Nezatahujte furt do toho nejake narodnosti kraviny a jeste vzhledem ke sportu;)
Jako sorry, ja taky nemusim Baru...proste nemusim...fakt ne...ale kvuli tomu preci si nebudes myslet, ze nemam rad Cechy;)))
Mam rad lidi kurde a nektere proste nemusim, jedno odkud je;)
A to Davor jeste neni nejak zaujaty proti tomu Jurovi...a ikdyby byl, tak to fakt furt neznamena, ze Cechy nemusi...jako soryy;) Taky vam nevnucuje jako Klizana;D)
Reagovat
EllNino
Dobrý zase :D jen jsem napsal názor, nemusíš mě za to hned upálit :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Vzdyt tam davam smajly jak prase;D))))
Vklidu...;)
Reagovat
Davor1
Kde tu preboha devalvujem Veselého? Tým, že píšem, že Isner je podľa mňa lepší hráč ako Karlovič a Veselého porazí?
Reagovat
darek.vrana
Píšeš v duchu, že měl akorát štěstí, že proti němu stál absolutně nulový Karlovič a že proti Isnerovi nebude mít žádnou šanci. Tak mi to přijde. Přitom Karlovič je teď na vlně a hraje poslední dobou skvěle, má letos bilanci 31-18, zatímco o mnoho levelů lepší Isner ji má 35-19.
Reagovat
Davor1
To sú zase len tvoje nezmyselné fabulácie, ktoré si podvedome vytváraš z toho dôvodu, že nie som odvarený z Veselého výhry nad Karlovičom. Kde tvrdím, že Karlovič je absolútne nulový? Kde tvrdím, že Veselý nemá žiadnu šancu s Izzym? Akurát som napísal, že si myslím, že Johny vyhrá a dal som k tomu aj jasné argumenty. Dal som ti jasné protiargumenty k tvojmu nezmyselnému tvrdeniu, že Karlovič je silný v TB, že je takmer rovnako dobrý v medzihre ako Isner (ďalší nezmysel). Navyše, tá tvoja smiešna štatistika tohtoročných zápasov je úplne k ničomu, keď Johny je v race 9-ty s vyše 2000 bodmi a Karlovič 20-ty so stratou 750 bodov.

Isner za posledný mesiac vyhral turnaj v Atlante a bol vo finále vo Washingtone, kde dostal Nishiho do troch setov. Čo také zvláštne uhral za posledný mesiac Karlovič?
Reagovat
darek.vrana
Nikdo netvrdí, že musíš být z jeho výhry odvařený. Jen nechápu, proč první, co po takovém vítězství musíš napsat, je, že v příštím kole nemá šanci. Pro něj je to jedna z nejcennějších výher hlavně proto, že to bylo v tiebreaku 5. setu po těch jeho nezdarech. Nemusíš psát nic, lepší než ho shazovat.
Reagovat
marta
Naprosto souhlasim :)
Reagovat
smazaný uživatel
Rosol je misty az trapnej
Reagovat
smazaný uživatel
Ty zoufaly pokusy o kratas, boha jeho
Reagovat
kada.tom
Tomáš nakonec ten set získal, v TB byl suverénní, ale teda nic extra zatím. Musí se zlepšit, chce-li dojít dál.
Reagovat
historik
Tomáš uf - odvracel dva setboly
Reagovat
Davor1
Po Mardym ďalší velikán, ktorý sa dnes rozlúči s USO... Bernard Kobra s kolegom z DC tímu neprejavuje žiadny zbytočný súcit a ide si svoje, je jasne vidieť, ako už Lleyton so špičkou nestíha a ten koniec z jeho strany nebude najslávnejší...
Reagovat
smazaný uživatel
:) ted jsem to psal vedle;) Ze si ho Kobra slusne vodi...
Reagovat
smazaný uživatel
a jen co jsem to napsal;) Hewitt rebrejk;D)
Tak co, mohl byt dat aspon jeden set...;) At to neni takove krute na zaver;)
Reagovat
Davor1
Žeby posledný veľký päťseťák pre majstra tejto disciplíny? :D
Možno si to chlapci dopredu dohodli a ešte sa budú diať divy :-))
Reagovat
EllNino
přece má ještě Australian Open :)
Reagovat
smazaný uživatel
No ted pekne Kobra tweener;)
Doufam, ze tu bude zitra samostatny clanek s videem, aby slacker mel radost;D)
Reagovat
Davor1
Vážne mi to príde, že akosi dosť poľavil a možno mu ten set aj chcel nechať...
Reagovat
MorusRubra
Rosol míří ven z turnaje, a Berdych by už taky mohl začít hrát líp.
Reagovat
marta
Jirko velká gratulace :)
Reagovat
Fandina
Lukáš prohrál první set s Kohlim v TB a ve druhém už přišel o podání. Doufám, že to ještě zkusí otočit. Luky pojď!!!
Reagovat
darek.vrana
Zkusí, ale neotočí.
Reagovat
smazaný uživatel
Veliká gratulace. Moc jsem tomu nevěřila, tím víc mě to těší :)
Reagovat
Frick
14x po prvním zápase, 6x po druhém a stejně to stačí na 35. místo v race. To přeci není špatná sezóna...
Reagovat
Frick
"pro změnu" Isner.

Tak nevím, může to být pro Jiříka výhoda, že už je zvyklý na tento styl hry?
Reagovat
darek.vrana
Já myslím, že naříkat na los nemůže. Pro nenasazeného to není špatné. Já už jsem mu po losu docela věřil, on na tyhle servismany má docela hru. Dobře prohazuje a dneska hodně slušně returnoval plus sám má dobrý servis. Dnes to teda moc nepotvrzoval, hodně se o něj bojovalo, ale nakonec ho podržel. S Isnerem to bude možná ještě těžší, ale i tady docela věřím.
Reagovat
Davor1
Zápas s Karlovičom mu proti Johnymu nepomôže. Johny je o level vyššie čo sa týka medzihry, na rozdiel od Karloviča vie pritlačiť aj na returne a sám si dôjsť po body, navyše v TB má neskutočnú mentálnu silu, čo sa o Karlovičovi povedať nedá ani náhodou... Tipujem Johnyho v troch...
Reagovat
darek.vrana
Ale prosím tě... Isner je v mezihře jiný, nehraje tolik servis síť jako Karlovič, ale o moc výš není a psychicky už vůbec ne. Ivo je v tiebreacích obyčejně taky hodně silný.
Reagovat
Davor1
Karlovičova tohtoročná bilancia v TB: 26-34, to znamená negatívna, viac TB prehráva, ako vyhráva.
U Johnyho je bilancia opačná, pozitívna, väčšinu TB vyhráva a na amerických betónoch to platí ešte oveľa výraznejšie.

Johny je v medzihre, obzvlášť na US hardoch úplne inde ako Karlovič. A ten servis horší nemá. Nie je náhoda, že pravidelne uhráva vynikajúce výsledky na amerických Masters, kde Karlovič nikdy nič nedosiahol. Isner je jednoznačne vyššie.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak pochopitelne;) O tom zadna...
Reagovat
spaniel
Ivo ma nej prvni servis na okruhu, John druhy servis, pricemz ale prvni za Ivem zaostava jen o chlup. Takze odvrati vic BP (i v TB). K tomu ma forehand uplne jinde nez Ivo, a umi se backhandem udrzet. Neni zadny zazrak, ale urcite je lepsi nez Ivo. Jirka bude muset podat skvely vykon a bude potrebovat i stesti nejspis. Navic jestli nema ty zada dobre, tak to moc nevidim.
Reagovat
Davor1
Veď práve, dnes nemohol podávať naplno a mal len to šťastie, že proti nemu stál na returne Karlovič, ktorý má return čisto udržiavací a nedokáže z neho pritlačiť. Johny naopak vie byť z returnu agresívny a slabšie servisy často zabíja, s polovičným servisom nebude mať Veselý žiadnu šancu.

V tých dvoch zápasoch, ktoré tu Izzy odohral, čelil len dvom BP, sám si ich vypracoval vyše 20 a všetky sety vyhral ešte pred TB, a to mal súperov so solídnou medzihrou, Jaziri v životnej forme... Ivo mal šťastie, že v prvom kole dostal ortodoxného antukára tragického na ostatných povrchoch, ináč by mal problém...
Reagovat
darek.vrana
To tvoje kategorické hodnocení si přímo žádá, aby ho Jiří pozítří vyvrátil.
Reagovat
smazaný uživatel
A jeste bych dodal, ze IzzY porazil na antuce Rogera, a dost potrapil na RG Rafu...!!!:) tam byl fakt blizko;) A to v Rafove skvelem obdobi...to se podarilo jen par jedincum, co bysme spocitali na prstech jedne ruky.. ho dostat do 5 setu, tak ze se potil a bylo to fakt o drzku ten postup;) V dobre forme ho porazil pouze Robin...

Sice kolega Spaniel pise neco o zadech Jury, ale s IzzYm si take nejsem uplne jisty, aby to jeste Janek neskrecl...nebo neco podobneho...;/
Reagovat
darek.vrana
Karlovič dál zase letos Djokoviče a Federera už porazil taky. Jako Isner je lepší, ale ne o tolik. Navíc letos má Karlovič životku, zatímco Isner je docela matný.
Reagovat
smazaný uživatel
Boze, Izzy sejmul Djoka 2x! Ale to ja nepocitam..na ty dva vitezne...
Izzy sejmul Rogera na 3vitezne!:)
To by Ivo asi nedal...
Na zacatku kariery byl Izzy podle mne i horsi nez Ivo...ale on na sobe fakt drel, a celke stale dre...se posunul nekam fakt jinam...
...jako Ivo ok, ale podle mne trci furt na miste...v porovnani s Johnym.
Reagovat
darek.vrana
Jak říkám, lepší je, ale ne výrazně. John taky žádný průlom neudělal, už je mu taky přes třicet myslím a že by se nějak zlepšoval, to se mi nezdá. Naopak Ivo hraje v 36 letech nejlepší tenis, klobouk dolů.
Reagovat
smazaný uživatel
Rovnych 30..;)
IzzY se potaci vic nez rok se zranenimi...coz ho dost ted stopuje...;/
Jinak jasne, jestli jde o vek...Ivo Respect!
Reagovat
EllNino
noooo :) ...
Reagovat
Davor1
čo sa ti zase nepozdáva? :D
Reagovat
EllNino
ale nic :) že bych to s těmi superlativy nepřeháněl :) Izzy je v Americe skvělej, ale ty pojmy "neskutočná mentálna síla" si nech pro Tibet :))
Reagovat
Davor1
dobre, trochu som to možno prehnal, to ale nič nemení na pointe, že Izzy je v TB jasne lepší ako Karlovič a celkovo je to ďaleko kvalitnejší hráč...
Reagovat
EllNino
:D Třeba ho Jirka do TB ani nepustí, nepodceňuj ho :D
Reagovat
Fandina
Nádhera Jirko. Super a teď to samé s Isnerem. Pojď pojď pojď!!!!!!!!!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist